Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona Rektor Asszony és Fülöp Henrik Intézetvezető.

Egyedülálló stratégiai megállapodás az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemmel és a MODELLO Módszertani és Képzési Intézet között!

 

Felnőttképzésből egyetemi kreditek

Általunk Országosan indított felnőttképzésből lehet egyetemi kredit!
Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona (rektor), Kalóné Dr. Szűcs Erzsébet (főigazgató), Sándor József (felnőttképzési és gyakorlatszervezési osztályvezető), Karlik Dominika és jómagam közel féléves szakmai előkészítését követően az Országban elsőként, egyedülállóan biztosíthat felnőttképzési intézetünk Egyetemi felvételi kreditpontot!

Kiemelkedő szakmai elismerés, hogy a Modello Módszertani és Képzési Intézetünk becsatlakozott az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem felnőttképzési portfóliójába is. Ennek köszönhetően lehetségessé válik, hogy a MODELLO-nál sikeresen elvégzett, speciálisan koordinált képzések alapján megszerzett kreditpontok beszámításra kerülnek az egyetemi tanulmányokba.”

“Ezúton is szeretném megköszönni Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona Rektor Asszonynak a fentiekhez kapcsolódó mentorálását, és stratégiai támogatását.”

Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona rektor és Fülöp Henrik

Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona rektor és Fülöp Henrik

Idézünk Fülöp Henrik Intézetvezető oldaláról

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet
Új irányt és lendületet adunk jövődnek.

A céljaink, fejlődésünk, növekedésünk elérése, életünk minden pillanatában jelen van. 

Mi mindenben támogatunk, segítünk Neked, mindegy milyen célt tűztél ki a jövőd tekintetében! Képzéseinken, tanfolyamaink, tréningjeinken, vizsgáinkon keresztül igazi tudást adunk Neked!
Ágazati területeket kötünk össze a legújabb technológiákkal, modernizációval és trendekkel!

MODELLO Tudást adunk!
Felnőttképzés, Tanfolyamok, Képzések, Tréningek, Vizsgák, Nyelvvizsgák

A képzések, tanfolyamok felnőttképzés keretében kerülnek megvalósításra.
A tanfolyamok gyakorlat orientáltak. Minden képzésben, tanfolyamon résztvevő számára konkrét ajánlatokat közvetítünk folyamatosan, napi – heti rendszerességgel.

Tanfolyami és képzési oldalunk a: www.felnottkepzes.hu

A képzésen, tanfolyamon, kurzusokon reszt venni szándékozok ugyanazon kedvezményekre jogosultak a tanfolyamok és képzések tekintetében a weboldalunkon történő jelentkezés esetén, mintha közvetlenül a felnőttképzési intézményeknél jelentkeznének.

A felnottkepzes.hu vizsga ár garanciát vállal, továbbá a tanfolyamok, képzések sikeres elvégzéséhez részletfizetési kedvezményt nyújt.

Felnőttképzésben életbe lépő változások, OKJ képzések, tanfolyamok – államilag elismert szakképesítés, OKJ-s tanfolyamok – Részszakképesítések, képzési ajánlat és becsatlakozási lehetőség 1 helyen, Keresési lehetőségek és további funkciók, Árak és kedvezmények, Jelentkezési feltételek, aktuális tanfolyamok, aktuális képzési kínálatunk folyamatosan frissül az érdeklődéseknek és az igényeknek megfelelően. Napi felnőtt oktatási, tanfolyami és képzési híreink tájékoztatnak a jogszabályokban, képzésekben, tanfolyamokban, vizsgákban történő naprakész változásokról.

Bővebb és részletesebb információkat találhatsz a www.felnottkepzes.hu oldalunkon!

 

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet vezetője.

Fülöp Henrik
FELNŐTTKÉPZÉS